El Diego des Etoiles

De droompony van elk kind!

 

El Diego des Etoiles is een ware lust voor het oog. Een zeer mooie langgelijnde hengst met een echt sprekend kinderpony gezicht ! El Diego des Etoiles bechikt over een sterk correct fundament en beweegt met veel ruimte en souplesse. In het springen laat hij veel afdruk, mooie bascule en heel veel vermogen zien .

Vader van El Diego des Etoiles is niemand minder dan de internationale springponyhengst Emmickhoven’s Diego. Veel van zijn nakomelingen springen op nationaal of internationaal niveau. Emmickhoven’s Diego komt  uit de bekende Nonnenbos bloedlijn,  veel goede sportponies heeft gebracht in het springen en de dressuur.

De moeder va El Diego des Etoiles is de merrie Merrie du Bust. Merrie du Bust behaalde zelf al enkele kampioenslinten op keuringen en bracht  al een 1.30m springpony Romeo des Roches. Ook bracht ze de nationaal kampioensmerrie in frankrijk in 2020 !

In de afstamming van El Diego des Etoiles komen we verder nog topverervers uit de New Forest pony fokkerij tegen als Willoway Good as Gold, de zeer bekende Merrie Marmelade en Merrie Musket. Uit de moederlijn van El Diego des Etoiles komen meerdere goedgekeurde hengsten.

El Diego des Etoiles presteert zelf enorm goed in de sport, zowel in het springen als het dressuur. Op 6 jarige leeftijd is hij al startgerechtigd Z-springen en Z-dressuur. Hij heeft een enorme werkwilligheid en toont in de sport veel  vermogen en instelling. Hij is gelders kampioen geweest in de L2-dressuur en heeft al meerdere starts op het Nederlands Kampioenschap op zijn naam staan.

De nakomelingen van El Diego des Etoiles zijn zeer mooie hoogbenige ponies met veel lengte, heel veel uitstraling, veel bot en daarbij ruime zeer gedragen beweging.

 

Wij kijken in 2021 met heel veel plezier uit naar de eerste 3 jarige nakomlingen van El Diego des Etoiles op de keuringen.

El Diego des Etoiles:

2.5 Jarige zoon van El Diego des Etoiles: