Comm’s Forest Dille

De TOP kinderpony met de mentaliteit van een winnaar !!

 

Comm’s Forest Dille is een uitzonderlijke mooie kleine maat verschijning, die al zeer veel gepresteerd heeft in de sport en fokkerij.

  • 4x Nederlands Kampioen in de discipline dressuur
  • 7x Regio Kampioen in de disciplines dressuur en springen
  • Winnaar Alta Beker 2016,2017 van het Nederlands New Forest Pony Stamboek !
  • Nakomeling Koetsiershoeve Perfection of Glory , Nederlands Kampioen 3 jarige merries 2019 bij het New Forest Pony stamboek  met de hoogste bovenbalk punten voor Exterieur, Beweging en springen bij de stamboekopname !

In Nederland was Comm ‘s Forest Dille verrichtingstopper van het jaar in 2012. De vader van Dille, Paddington’s O’Malley was zelf ook verrichtingstopper van zijn jaargang. De top moederlijn van Dille bestaat uit mooie kleine maat top verervers zoals Arenberg’s Maurits, Oleander, Oosterbroek Arthur en Broomy Slip-on en daarnaast enkele top fokkende hengstenmoeders.  

Comm’s Forest Dille is zelf echt een ware top atleet die uitblinkt in alles. Zijn uitstraling, drie zeer goede basigangen, souplesse in beweging en zijn enorme werkwilligheid maken hem in de dressuurbaan echt een eyecatcher !

Daarbij toegevoegd zijn enorme springkwaliteiten qua techniek, vermogen en oog voor de sprong maken hem een pony van uitzonderlijke kwaliteit in alles.

Dit allemaal geeft hij ook allemaal door aan zijn nakomelingen !!

In 2019 werd zijn zoon Hijker  Forest Clayton kampioen in Hannover in Duitsland. Deze zoon werd georemd om zijn fantastiche mooie ponytype, zijn fantastische bewegingsmechanisme en ook weer zijn springinstelling.

2019 was bij de 3 jarige merries ook een fantastische jaargang voor Comm’s Forest Dille.

Koetsiershoeve Perfection of Glory (stokmaat 1.25m) werd Nederlands Kampioen 3 jarige merries, voorlopig kroon verklaard  en kreeg bij de stamboekopname de hoogste punten van het jaar. Exterieur 85, beweging 85 en springen 85 met een score van 90 voor vermogen, 85 voor de reflexen en ook voor de techniek.

De andere 3 jarige dochter van Dille, Koetsiershoeve Todilia (stokmaat 1.19m) werd  in 2019 ook gelijk hoog opgenomen in het stamboek en voorlopig kroon verklaard.

Comm’s Forest Dille loopt zeer succesvol in de klasse M2-dressuur en in het L-springen.