Hengstenshow/Open verkoopdag

Op zondag 30 April houden wij van Stal Koetsiershoeve onze Open dag. Op deze dag zullen al onze hengsten aanwezig zijn op het bedrijf en ook enkele nakomelingen. Denk hierbij aan enkele van onze tophengsten zoals Orlando, Bovenheigraaf's Camillo, Comm's Forest Dille, Holthausen Elessar, Esse Golden Bigwig. Ook onze jonge beloften voor de toekomst zoals Dimmans Electron en El Diego des Etoiles zijn op deze dag voor u aanwezig. Op onze open dag stellen wij de hengsten op verzoek individueel aan de fokkers voor zowel aan de hand als onder het zadel en gaan hierbij graag samen verder op  in voor  een eventuele hengstenkeuze.

Overigens is elke geinteresseerde New Forest pony fokker/houder en/of paardensportliefhebber van harte welkom om bij ons op het bedrijf op deze dag. Onder het genot van een kop koffie kunt u bij ons dan het bedrijf en de ponies komen bezichtigen en staan wij u graag te woord, om er zo gezamelijk een gezellige dag van te maken.

Voor de kinderen zijn er genoeg knuffelpony's  aanwezig en ook is er gezorgd voor een springkussen, zodat de kinderen van de dag kunnen genieten met zijn allen.