El Diego des Etoiles

(Emmickshoven Diego x Willoway Good as Gold)

bruin - stokmaat: 1.47,5m - geboren: 2014 

 Top springpony voor de toekomst en zeer interessant voor de fokkerij

vader. Emmickhoven's Diego

vader.

Kantje's Ronaldo

vader .Watershof Pretendent

vader.  Oosthoek's Sportsman

moeder. Piperwaite Stardust

moeder. Wiske barbara

vader. Merrie Moscan

moeder. Ashurst My Baby II

moeder. Nonnenbos Charlotte

 

vader. Duke's Forest Oberon

vader.Heihof's Primeur

moeder.Kerkwei Tintania

moeder. Teuntje

vader.Vernons Vineyard

moeder. Esther Daisy Mae

moeder. Merrie du Bust

 

vader. Willoway Good as Goldvader. Willoway Pipers Gold

vader. Peveril Peter Piper

moeder.Tomatin Goldrush

moeder. Willoway Pipers Pride

vader. Peveril Peter Piper

moeder. Wootton Firelight

moeder. Merrie Milltonia

vader. Merrie Marmelade

vader. Priory Sunbeam

moeder.Merrie Mielle

moeder. Merrie Millicent

vader. Merrie Musket

moeder. Merrie Millie

 

El Diego des Etoiles is een mooie langgelijnde pony met een zeer correct en sterk ontwikkelt fundament en een heeft een heel vriendelijk oog. El Diego des Etoiles beweegt met veel souplesse en op de sprong laat hij heel veel afdruk, mooie bascule, vermogen en instelling zien. 

De vader van El Diego is niemand minder dan de internationale springpony Emmickhoven's Diego. Hij sprong zelf zeer verdienstelijk op internationaal niveau en er zijn van hem al veel nakomelingen, die zowel op nationaal - als internationaal niveau mee springen.

De moeder van El Diego is de merrie Merrie du Bust. Zij is een mooie royale ontwikkelde merrie, die zelf op keuringen al mooie resultaten heeft laten zien en het zelfs tot reserve kampioen bij de oudere zogende merries in Frankrijk heeft behaald. Zij bracht onder andere al een 1.30m springpony genaamd Romeo des Roches. 

De vader van Merrie du Bust is Willoway Good as Gold. Deze hengst heeft zeer veel goede keuring- en sportponys geleverd. De grootmoeder van El Diego des Etoiles is de merrie Merrie Milltonia. Zij is een dochter van de zeer bekende hengst Merrie Marmelade en uit deze stam komen meerdere goedgekeurde New Forest hengsten van onder andere de Merrie Stud in Engeland. 

De gehele bloedvoering van El Diego des Etoiles is zeer interessant voor de New Forest pony fokkerij. De moederstam van El Diego des Etoiles zijn geheel Engselse top bloedlijnen. Emmickhoven's Diego heeft naast zijn topvader Kantje's Ronaldo ook een top moederlijn van Stal Nonnenbos achter zich. De gehele bloedlijn van El Diego des Etoiles bracht al veel goede sportpony's en brengt veel maat, royale langgelijnde pony's, royaal en zeer correct beenwerk en bovenal zeer kindvriendelijke karakters voort.

El Diego is voor de fokkerij zeer interessant om een fijne kinderpony te fokken, waar jonge kinderen op kunnen leren rijden en ook op latere leeftijd top prestaties mee te kunnen leveren!!