Burghoeve's Plot Bleu

(Bovenheigraaf's Camillo x Justice Hr.)

Zwarbruin - stokmaat: 1.46m - geboren: 2010 - 4,49% GW

 Top Allrounder uit bewezen sport fokmerrie!!

vader. Bovenheigraaf's Camillo

vader.

Woodrow Carisbrooke

vader .Peveril Peter Piper

vader.  Queenswood Solomon

moeder. Peveril Candy Phloss

moeder. Woodrow Honey's

Dynasty

vader. Wooton Sparky

moeder. Burton Honey

moeder.

Bovenheigraaf's Miron

vader. Nieuwmoeds Patrick

vader.Beaucandan Brendan

moeder.Nieuwmoeds Anet

moeder. Pepperony

vader.Monday's Moscan

moeder.Summerlady

moeder. Moerputten Rowena

Ster

vader. Justice Hr. vader. Kantje's Ronaldo

vader. Watershof pretendent

moeder.Wiske barbara

moeder. Corona Frisia Babette

vader. Vernons Vineyard

moeder. Easter Mountain Sunshine

moeder. Moerputten

Jeannie   Kroon

vader. Brummerhoeve's Boss

vader. Molenaar's Golden King

moeder.Brummerhoeve's Johanna

moeder. SMoerputten Lady Joke   ster

vader. Merrie Moscan

moeder. Moerputten Rebecca

Kroon preferent

Deze mooie luxe langelijnde sportpony is gefokt uit zeer goed presterende voorouders. Plot bleu is met zijn stokmaat van 1.47m en pijpomvang van 19.0 cm een grootramige, sterke en ook zeer atletische hengst. Plot Bleu zijn vader Bovenheigraaf's Camillo is zelf Z-springen en was in 2011 en 2015 kampioen vrijspringen van geheel Duitsland. Zijn grootvader Justice Hr. heeft zelf ook lichte en zware tour gesprongen. De moeder van Plot Bleu is de stermerrie Moerputten Rowena. Deze merrie beschikt over zeer goede elastische basisgangen en geeft dit samen met springkwaliteit verder aan haar kinderen. Haar oudste zoon is burghoeve's Kenzo en deze pony is Z1-dressuur en was onlangs regio indoor kampioen van Drenthe in  2013. Hij was afgelopen zomer op de Hippiade 5e geplaatst en heeft op de New Forest sportdag ook al mooie resultaten behaald. Kenzo is geboren in 2005. De  zoon van Rowena, Burghoeve's Valentino sprong op Z-niveau en liep M2-dressuur. Rowena bracht ook de merrie Burghoeve's Anneline t en zij was als 3 jarige merrie kampioen op de regionale keuring in Sint Oedenrode in 2010. Rowena is op grond van haar eerste 2 nakomelingen dan ook al gelijk prestatie fokmerrie en geeft hier maar mee aan een top fokmerrie in de dop te zijn. Alle nakomelingen van Rowena groeien uit tot grote D-pony's en met daarbij nog de spring en bewegingsgenen van Bovenheigraaf's camillo, maakt Burghoeve's Plot Bleu  extra interessant voor de fokkerij.

Plot Bleu beschikt over een zeer vriendelijk karakter en is een echte kinderpony. Hij heeft zeer veel instelling bij het werk en beschikt over zeer veel vermogen in het springen.

Burghoeve's Plot Bleu heeft tot nu toe al super gepresteerd in de sport. Hij was met 6,5 jaar al Z1-Dressuur met 4 winstpunten en Z-springen met 1 winstpunt!

Burghoeve's Plot Bleu: "The Flying Dutchman" voor de toekomst!