Orlean (verkocht voor de sport)

orlean1.jpg

( Orlando x Klootwijkhoeve`s Walter)

donkerbruin - stokmaat 1.48m - geboren 2008 - 6,25% GW

De zeer mooi langgelijnde hengst met rasuitstraling en beweging!

vader. Orlando

vader.

Feldhof`s Orbit

vader .Feldhof`s Orator

vader. Duke`s Forest Oberon

moeder. Feldhof`s Odine

moeder. Feldhof`s Madeira

vader. Merrie Millstream

moeder. Merrie Michellle

moeder.

Juna

vader. Maritim I

vader.Marabu

moeder.Pepsy

moeder. Jill-Allegro

vader.Antonio

moeder.Julia

moeder. Leandra

vader. Klootwijkhoeve`s Walter vader. Shining Starr Aristo

vader.Noordererf Chap

moeder.Janine

moeder. De Vriesjes Rosalieke

vader.Briljant

moeder.Pegasus Lady Love

moeder. Catouscha vader. Heihof`s Primeur

vader.Ashmar Grey Admiral

moeder.Silverlea Pink Petal

moeder. Goldhoorn`s Cassandra

vader.Merrie Moscan

moeder.Westerbroek Shiba

Orlean is in 2011 aangewezen voor het verrichtingsonderzoek in Nederland. Deze schitterende langgelijnde hengst werd bij de keuring geroemd om zijn mooie verschijning met veel rasuistraling, zijn harde beenwerk en zijn fantastische draf. Dat Orlean dit van geen vreemde heeft, blijkt wel uit het feit van zijn geweldige afstamming. Zijn vader is de keur, prestatie dekhengst en  meervoudige kampioenshengst Orlando. Deze heeft zijn sporen in zowel de sport als fokkerij al ruimschoots verdient. Ook de moeder van Orlean heeft in de fokkerij al meerdere successen geboekt. Zij is zelf stermerrie en op grond van de prestaties

van haar nakomelingen ook preferent. Leandra bracht onder andere al de Internationale dressuurpony Royal Design (stamboeknaam Aldyn). Ook komt de Wereldkampioen enkelspan mennen Ostara`s Sandor van Melanie Beckers uit de moederlijn van Orlean. Dat Orlean naast het geweldige bewegen ook nog met veel vermogen en instelling kan springen, komt wel voort uit het feit dat de voormalig Internationale New Forest springponyhengst Shining Starr Aristo in de aderen van Orlean stroomt. Shining Starr Aristo was in de jaren `90 een werkelijk springfenomeen op de Europese springvelden. Uit de gehele bloedlijn van Orlean komen pony`s met veel maat en lengte. Ze hebben veel uitstraling, houding en souplesse in beweging. Uit de moederlijn van Orlean zijn opvallend weinig vossen voortgekomen. Orlean is een zeer fijne werkgewillige hengst met een zeer fijn karakter net als zijn vader. Orlean zal maat, lengte, rasuitstraling en hardheid aan de fokkerij kunnen toevoegen.


Orlean: een topallrounder met een gouden hart!

 

Hieronder is Orlean te zien als veulen op het afstammelingenonderzoek van zijn vader Orlando. Destijds was het al een ware eyecatcher!

ray156.jpg

ray159.jpg

ray148.jpg

 

Hieronder is de halfzus van Orlean te zien. Zij is een sterdochter van Aladin en is geexporteerd naar Zweden.

aldin-kopie.jpg